Svettiga kroppar o ursinniga barn..

Funderade precis om jag skulle in i duschen igen. Duschade imorse, badade sen i sjön, o ikväll har jag gått en timme med hundarna. I alla de situationerna var min kropp blöt. Jag hade absolut behövt duscha, men jag vet ju att jag blir lika blöt om nån timme när jag ska sova igen. I vanliga fall duschar man efter bad i sjön. O man duschar efter en svettig promenad. Men duschar jag nu är det för sakens skull, inte för hygienen. 
 
Igår hade vi nytt rekord för sovmorgon. Elsie väckte oss 10.00! Jag fick småpanik o funderade över hur många mammapoäng som föll.. Nu gäller det VERKLIGEN att vi lyckas vända tillbaka dessa sovtider innan veckan är slut!!!
Efter frukosten lekte Elsie med sina dockor o Ines höll på med musical.ly o ibland satt de o ritade. Jag städade o skurade golven o städade badrummet (i bikini). Var ju tvungen att bygga upp lite poäng.. 🙈
 
Sen åkte vi ut till Liatorp o hoppade direkt i sjön! Det var 28 grader i vattnet! 🙌 det var så varmt så man fick aldrig ens den där hu-känslan när man först dyker i.
Vi hängde sen en stund uppe hos Eje, ingela o barnen. Innan vi åkte hem igen, hoppade vi i sjön en runda till. 💗
 
Elsie har hittat sin "grej" o hoppar från bryggan om o om igen, o jag ska stå o ta emot. 
 
 
 
 
O ni som är observanta kan urskilja att det står en liten flicka på bryggan bakom Elsie på VARTANNAN bild, vilket då alltså betyder att Ines tog en massa bilder, som jag sen har klippt ihop till en bildserie. 
Jag bad Ines ta ETT foto. Men hon har ju börjat instagramma nu, så nu ska det fotas på snedden o i motljus o i medljus o i olika vinklar. 😜
 
På vägen hem från Liatorp hämtade vi upp Suzanne. Hon följde med hem för lite mat o sen åkte vi alla bort till Martin för Settlers. 😀  Suzanne frågade om någon av oss ville dela en flaska vin med henne, o jag sa "jag!" eftersom jag tyckte det var min tur. Men för att få det mer faire, så erbjöd jag mig att klunsa "sten, sax, Påse" med Henrik. Jag visste jag skulle vinna, för jag är GRYM på det. 
 
Jag vann inte. Henrik jublade o jag kastade mig på ett glas o började klunka. JAG skulle få vin på kvällen. Henrik tyckte det var extremt fult spel, men jag ser inget fel i min handling..?
 
Vi somnade Elsie i extrarummet o ines somnade senare till en film. Alldeles för sent igen. 
 
Efter att Henrik o jag vunnit varsin omgång, åkte vi hem. Ines sov hela tiden, men elsie vaknade i bilen o satt o pratade 02 på natten. Hon somnade dock på en halv sekund när hon kom hem sen. 
 
Imorse väckte hon mig vid 08.45 o vi gick upp. Jag skulle vitsa till det med scones (eftersom vi inte hade något bröd..) o det är ju verkligen inget svårt o jag har gjort det massor av gånger. Men IDAG var det omöjligt att få till degen, o när bullarna legat inne tillräckligt länge i ugnen tog jag ut dem o skar upp dem. Jag insåg att de var helt döbakta, o jag skickade plåten åt sidan. Tokarg! 
 
Men det var inte bara de misslyckade bllarna som gjorde mig irriterad. Djävulen har intagit mitt barns kropp o idag har hon varit helt hopplös!! Lagom till förskolan börjar igen, kommer trotsen smygande.. Givetvis har denna värme o saknaden av sömnrutiner, en viss påverkan. Men jag lovar! Hennes gallskrik o ålande på golvet kommer inte försvinna när klimatet blir svalare. Dessa ursinniga humörsvängningar är här för att stanna, o jag har filat på en ny strategi sen hon föddes. O stackars henrik åker ju med i bara farten. När det är krig här hemma, vill Henrik ge elsie allt hon pekar på, men han vet att OM han gör det får han mig på halsen. Vad han än gör, gör han fel.
Men den här småbarnsilskan kan jag hantera mycket bättre än henrik. Han klarar INTE av när de skriker o skulle ALDRIG ta ut barnet utanför hemmets väggar, av hänsyn till andra runt omkring. jag menar på att alla vet att barn kan få ursinnesbrott. O jag tänker inte hantera min unge efter hur hennes omvärld ser ut just den dagen. Jag har fullt upp med att tänka på henne. Det är ju så synd om henne när hon blir så arg.. 
 
När morgonens krig var klart åkte vi alla upp till Tingsryd för att träffa min storebror Gunnar o hans familj! Min brorsson ska flytta från sthlm till Tingsryd för att studera på Hockeygymnasiet. Vi kollade in hans lägenhet o sen åkte vi o badade i sjön! Vi stannade där ett par timmar o sen gick vi upp o åt på campingens restaurang. 
 
Vi åkte sen hem o jag somnade på soffan..💪
 
ikväll har jag börjat förbereda inför kalaset imorgon. Vi ska då fira Elsie o Alma, som båda fyller tre!! 
Det blir extremt varmt imån med, men snart väntar vi svalare temperaturer o jag ska göra allt för att hålla kvar i 
denna sommar så länge det bara går!!! 
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan. Det är bastu i sovrummet..