sista semesterdagen tillbringas i Tomelilla. ❤

Ligger i en soffa i en stuga i Tomelilla. Ines o Milla ligger på loftet. Henrik o Elsie sover i våningssängen. Henrik ligger utan påslakan, som vi andra har. Han har ingenting. Jag hade räknat fel o lyckades ta en för lite. 

Jag hade ALDRIG offrat mig på att sova utan nåt på mig. Han offrar sig på allt. Allt är lugnt för honom. Men ingen av oss vill nudda nåt tyg i stugan. Där är vi lite töntiga, o henrik är värst. Jag förutsätter att folk haft sex överallt eller har kissat eller kräkts.  I sängar o i soffan. 😫😷😲

Vi åkte hemifrån strax innan 11.00 imorse o var framme vid 13tiden. Stugan ligger på en gård som ställer ut veteranbilar o har ett 50tals museum. Det står några husbilar på åkern intill, men amnars verkar vi vara de enda gästerna.  



Vi packade upp våra väskor o bäddade iordning. Sen åkte vi in till Tomelilla för att äta. 
Jag visste ju att Tomelilla var litet men inte sååå litet! Vi skymtade några få butiker som hade öppet, men inte alls många. 
Vi gick bland annat in i denna söta butik; 


Super mysigt café med butiksdel.  ❤

Vi satte oss på en pizzeria o körde sen, efter maten till Ystads havsbad  för lite bad i eftermiddagssolen. Superfina stränder o mycket plats då de flesta börjat gå hemåt.  

O vaaaarmt i vattnet! Tillomed Henrik badade! ✌han tyckte dock det var kallt o stod där o huttrade, så han var på  stranden istället. 

 



Vi hängde på stranden i nästan två timmar. Sen var klockan 18 o Vi behövde bege oss. 
Vi körde inom Maxi o handlade kvällsmat, frukost o snacks till kvällen. 

Sen hängde vi vid stugan på kvällen. Ines o Milla var iväg på åkern länge, o gjorde musica l.lys på nån höbal..? 
Vi har spelat spel med en treåring 😫🔫, löst korsord o varit på upptäcktsresa på gården. 





Den här bilden gillar jag. Elsie som gungar, med en gammal traktor o den amerikanske flaggan i bakgrunden. ❤

Badkläderna hängde vi på tork i trädet, o vi gick in först nu vid 22. 



Efter att vi duschat allihop sprang Elsie runt naken hela kvällen utomhus. Ääälskar den synen! Inte många plagg hon använt denna sommar..😁 

Imån blir det Tosselilla för hela slanten. 🙌😁

Puss o gonatt på er!