Den tredje födelsedagen. ❤

Varje gång tjejerna fyller år sitter jag o analyserar o minns tillbaka på dagen de kom. Lite terapi tror jag. Att föda barn är det värsta, det finaste, det äckligaste, det mest ångestladdade o det mest fantastiska jag gjort. Det gör ju så FÖRBANNAT ont men det hela är ju så sjukt häftigt!

Att prata med mig om förlossningar är inget trevligt snicksnack-samtal. Jag berättar mer än gärna hur ont det gör, hur mycket jag ville dö o hur mycket jag ångrade att jag haft samlag. Jag smider inte orden. 

Det är inte fint o det är inte fantastiskt. Det är kletigt o svettigt. Det gör så vansinnigt jäkla ont o man vill bara dö. Eller man TROR verkligen man ska dö. Man känner sig bajsnödig när värkarna kommer o man springer på toa titt som tätt. Men väl på toa vågar man inte bajsa för då tror man att ungen åker ut. Allt är ett enda hål (tror du) o du är helt bedövad o har ingen känsla för fem öre. 

Med ines krystade jag i över två timmar o de tog henne till slut med sugklocka.  Med Elsie gick det kvickt när vattnet hade gått, o jag öppnades 5cm på en timme. Tror jag krystade i 5-8 minuter sen var hon ute. 

Jag tyckte ines var äcklig o jag ville inte ha henne nära mig. Var helt omtöcknad o fördärvad.  Jag kom på sent på kvällen (hon kom 13.30) att jag inte ens hade burit henne. Slet upp henne direkt o då smalt mitt hjärta!😍

Med Elsie var allt perfekt o jag var förälskad från första sekund. 
Men hon andades konstigt tyckte dem, så de bar iväg med henne o fick ta bort en massa slem som hamnat i lungorna. Mer skräck för Henrik än för mig, för jag var så fokuserad på allt efterarbete.  

Men allt gick bra med båda två. Inga komplikationer. Förutom då att man blir helt uppfläkt.  Som en grillad kyckling som man ska bryta av ett lår på. Ni vet hur det knakar..  Så känns det mellan benen. 

Men tittar man på hela processen, vad man egentligen går igenom o framförallt vad BEBISEN går igenom, så är det ju så häftigt!!! O den känslan när allt är klart.. 👏💪❤

Oj, nu skulle ju detta inlägget handla om Elsie. Men Som sagt, bloggen är min terapi..🙈

Här är Hon. En bild för varje födelsedag. ❤
Första bilden..❤❤❤

En ettårig nakenfis!😍

En lycklig tvååring med sina presenter..

O dagens treåring.. 👆💕

Idag har hon blivit så firad!! Chokladmuffins o paket på sängen på morgonen.  Lek med kompisarna på förskolan o sen kom hela klanen Gummesson på middag o kaffe, o ännu mera paket. 😁

Har sagt det förr o jag säger det igen - vi har världens bästa familjer!! 

Älskar er!❤❤❤