Tusen tack för alla Grattis!!!!đŸ€—đŸ˜đŸ˜˜

Den 25 april Àr den dag jag Facebookar mest. Jag Àr inne en gÄng i kvarten för att fylla pÄ egoboosten med grattishÀlsningar frÄn ER.
\nO sÄ mallig man blir!

Dagen började med skönsĂ„ng o paketöppning.  


Jag hade till henriks fasa lovat ines  nutellamacka i sĂ€ngen eftersom vi inte hade nĂ„n bulle eller muffins.  

Elsie vÄgade knappt andas o Henrik gnÀllde sÄ fort de rörde sig. Jag förklarade för honom att allt gÄr att tvÀtta.

\n

Tönt.

\n

Det var min sista dag i karantĂ€n o jag har mĂ„tt prima idag oxĂ„. Elsie o jag har lekt med lera i fyra omgĂ„ngar. Vi har pusslat vilket sĂ€kert lĂ„ter jĂ€ttemysigt, men jĂ€kla vad trĂ„kigt det Ă€r att sitta o vĂ€nta pĂ„ att hon ska vĂ€nda bitarna rĂ€tt!! Fattar man inte kanter o inte kanter?! I vilken Ă„lder kopplar man det??? Vansinnigt drygt o jag fick inte hjĂ€lpa utan bara berömma. 

\n

Vi har tittat pĂ„ krokodiler, vargar, björnar o ormar pĂ„ Youtube.  NĂ€r de slĂ„ss. Efter en kvart kom jag pĂ„ att det kanske inte var sĂ„ bra för min tvĂ„Ă„ring, sĂ„ jag föreslog videosar med katter o hundar, men det gick fetbort. Hon ville se blod. Lite som sin far nĂ€r han kollar MMA i smyg.

\n

Sen hÀmtade vi ines frÄn skolan o dÄ var friden slut. BrÄkade hon inte med mig sÄ tetades hon med Elsie. Hon frÄgade vid 14 om hon fick Àta mellis o jag sa nej, med anledning att hon Ät lunch tvÄ timmar innan. Hon förklarade (skrek)dÄ att hon skulle dö o undrade om det var ok, om jag ville det. Jag sa att det vore ju trÄkigt om hon dog, men att jag trodde hon skulle överleva Àven denna dag. Hon svarade med att hon kÀnner sin kropp bÀttre Àn vad jag gör.

\n

En minut senare ropade hon pĂ„ Elsie o undrade om de skulle kurragömma. 

\n

En stund senare bet Elsie ines i ryggen eftersom ines spolade nĂ€r Elsie kissat. 

\n

Vi hann med ytterligare  lite gömma o lite skola (Elsie o jag Ă€r elever) innan middag.
\nMedan Henrik o ines sen var ivÀg pÄ hennes fotbollstrÀning gjorde Elsie o jag kladdkakemuffins med grÀdde o nonstop pÄ, o sen fikade vi nÀr de kom hem. Alla gick varsitt ljus att blÄsa ut i sin "tÄrta".

\n

Det var min första kaka eller sötsak sen skĂ€rtorsdagen! đŸ’Ș

\n

Nu Àr jag klar med att vara hemma. Jag Àr inte född att sitta inne i tvÄ dagar. O jag Àr absolut klar med att leka med lera.

MEN det jag skulle sĂ€ga med detta inlĂ€gget Ă€r TACK för alla mina hĂ€lsningar! Ni Ă€r bĂ€st!!!đŸ˜˜â€