Tiden springer ifrån mig

Herregud, det har redan gått två veckor sen jag skrev mitt senaste inlägg! Tiden går ju så vansinnigt fort! Vi är hemma strax efter 17 på dagarna o en kvart senare är klockan 23. Högst märkligt om jag får säga det själv.
 
Vardagarna rullar på. Tankarna har varit upptagna med mina vänner o familj, som inte alltid mår så bra. Jag är fruktansvärt orolig över alla runt omkring mig, så till den grad att jag funderar mycket på vad jag vill göra med allt. Känner bara att jag vill göra nåt vettigt, o jag har mina drömmar men de får stanna där. ;)

Kvällarna går åt till barn, träning o hundar. Ines o Mika har börjat träna med mig på B2B, o det funkar jättebra, o de är superduktiga! Men nu from denna veckan har ines gått över från att träna endast söndagarna till att träna måndag o onsdagarna. O de tränar borta på Hejan i Saxemara, vilket är en bit att köra. O tiderna funkar inte med Elsies sovtider så en får stanna hemma med henne de dagarna.

Men men, man får vara glad så länge hon tycker det är roligt. I fredags hade de disco, o hon var halvsugen då hon upplevde att hon inte kände någon, men när hon kom hem några timmar senare var hon överlycklig!
 
Annars är det mycket kärlek i hennes huvud just nu. Hon har låååånga överläggningar om vad killarna o tjejerna i klassen viskar o tisslar om. Det är mycket "Sanning o kånka" o man frågar chans på varandra till höger o vänster. Inte så noga. Henrik tycker att vi bara ska lyssna, men jag vill ju veta hur hon tänker, så jag frågar alltid en massa. Tycker det är superroligt att studera hennes minspel o gester när hon berättar om pinsamma incidenter som hänt. Hon börjar nästan stamma när hon blir så exalterad. :)
 
I övrigt så är vi inne i en ny period av testing testing. Det har varit lugnt nu i ett par månader, men nu kör hon igen. Ena sekunden kan det slå ut  eld ur öronen på henne, o i andra kvittrar hon som en liten fågel. Man får verkligen välja orden när hon är i rummet o på det humöret, för rätt vad det är så har man pratat "elakt om henne" eller är man "ouppfostrad" o "omogen".
 
Sjukt jobbigt.
Den lilla hönan bara hänger me. Hon är mycket noga med att informera oss om att hon är en "stor tjej" typ heela tiden. Hon kan allt "fälv" medan jag försöker dra från andra hållet o säger att stora tjejer vill oxå sova med blöjan ibland, eller stora tjejer behöver oxå en pall ibland när de ska upp på toastolen, o stora tjejer vill ABSOLUT ha en plastmugg med lock på att dricka ur.. osv.
 
Som sagt, vardagarna går i bara farten, o helgerna har vi bara njutit o förberett inför sommaren. Förra helgen var ines o jag bjudna på ett afghanskt bröllop tillsammans med en kollega o hennes dotter, som är nästan jämngammal med ines. Det var intressant men ungarna hade skittråkigt. Hade väl kunnat vara roligare om vi inte hade varit där tre timmar innan själva bröllopsparet kom.. :/
 
På söndagen var vi iväg på ines första fotbollscup. Elsie ville hem o tyckte det var skittråkigt, men ines hade roligt.
 
 
Där fotbollar rullar står farfar. Det är fotboll 10 timmar om dygnet för denna man, o självklart missar han inte ines första cup. Världens bästa farfar. 
 
Denna helgen har vi fixat o donat i elsies nya lekstuga. :) 
Stugan byggde farfar till Julia när hon var typ 6 år, o sen fick Antonia den. O nu har då Elsie fått hem den till sig. Hon var så lycklig när hon såg den på tomten, o vi har fixat o gjort iordning med gamla spillrester från vinden o källaren.
 
Eftersom hon leker så mycket i sandlådan på dagis hade vi oxå pratat om att fixa en på tomten, så i söndags var hon o jag o köpte en på Jem&Fix. Det är dock ingen sand i än.. 
 
 
 Jag hittade även en liten papegoja på Maxi som jag hängde upp vid entren. :)
 
Det är mycket att fixa med innan vi är nöjda, men det kommer bli många timmar i detta lilla hus i sommar. :)
 
NU ska jag släcka ner o ladda inför min törnrosasömn. När jag vaknar är jag nämligen ett år äldre (38) o just den siffran är extra tung, tycker jag. Brukar inte ha nån stress inför att fylla år, men faan.. trettioåtta...:(
DEN är jobbig. 
Jag kräktes o var dålig i måndags o därför är jag hemma tisdag o onsdag me. Men upp ska vi ju ändå o köra ines till skolan. Elsie har gått o ylat "Ja må hon leva" ikväll, o födelsedagar är ju så stort för tjejerna. Jag brukar köpa en chokladmuffins att sätta ett ljus i när någon fyller år, men ines viskade o var bekymrad ikväll. Pappa hade ingen plan för min frukost på sängen. Jag lovade henne istället att få en nutella macka. I sängen. :/ 
HON får en nutellamacka i sängen på MIN födelsedag. Inga konstigheter. 
 
God natt o hoppas ni får en skön sömn.