Sockerdetoxen har gjort mig sjuk..

Jag brukar (stolt) säga att jag inte är beroende av nåt. Att jag äger min egna kropp o viker mig inte för nån annan eller annat. 

Men det stämmer ju inte. Jag klarar inte jättemånga timmar utan kaffe. Speciellt på morgonen nån timme efter jag vaknar, behöver jag en, två, tre koppar för att bli människa. 

Jag är oxå sockerberoende. Tror jag. Jag äter nog inte mer än många andra, men det är småätandet som stör mig. Jag tar en bit av allt som kommer i min väg - kex, riskakor, en näve smågodis, frukt, glass mm. Hela dagarna. 

Men i fredags berättade Helena, henriks syster, att hon gått ner 10kg på 3 månader genom att ändra sin kost. O jag såg ju hur hon förändrats. 
DET blev ändringen för mig, o sen dess har jag inte ätit nåt sött överhuvudtaget o jag hoppar det mest onyttiga i maten. Det var lite jobbigt i helgen i Skåne, eftersom de där jäkla påskäggen är ÖVERALLT, men efter det har det varit lugnt. 

MEN idag har det kommit över mig o jag har sen 11 idag varit trött, illamående o molande huvudvärk.  (Nej jag är inte gravid). Jag BORDE ju naturligtvis tänka på att ersätta mina kex med nåt annat o inte bara gå på sparlåga, men det har jag glömt bort. SÅ imån måste jag tänka om. Jag har på riktigt känt mig sjuk idag. Skitskumt, o lite äckligt med tanke på den påverkan sockret har på kroppen. 

O man ska tydligen sova oxå.  O inte börja blogga kl. 23.. Gör om gör rätt. 

Sov gott!! Kramar från mig 💕