sköna lördag 💕

Har legat o kollat igenom Instagram o Facebook. Idag har det tydligen varit en perfekt instagramdag då det varit lördag o första vårdagen.  

A L L A har varit ute o promenerat o busat med barnen o ätit glass i solen o grillat o provat den nya våroutfiten o ..

En uuuunderbar dag o nu tror jag faktiskt på riktigt att våren är här. Eller nä, jag har ett par dagar kvar. Min vinter är inte borta förrän den bruna snöhögen utanför staketet är borta. Det är mitt riktmärke.  

Men jag har oxå firat solen o värmen.  Vi hade premiärtur med cyklarna idag o cyklade ner till stan.  Där mötte vi upp Henrik strax innan 11 o åt Brunch på Andra våningen. Det var gott o mysigt o Det kommer vi absolut göra igen! 🤗

Sen plockade jag hundbajs i trädgården. Det har blivit en del sen första snön kom. 🙈
Ines tränade hundarna o Elsie har varit lite överallt. 

Efter det körde jag o lämnade barnen till Anna o Peter så de kunde ha dom medan jag städade bilen. Jeeeezuz vad mycket sand det var!!! Skitsnuskigt.  😲
Men den blev himla ren o fin när jag var klar. Men jag tror hela jag luktade Ajax sen. 🙈

När Henrik slutade jobba, han jobbade extra idag, så var vi bjudna på grillad lunchkorv hos martin o tjejerna.  O så fort vi kom dit började ines o Alva planera övernattning. Vi bestämde snabbt att vi skulle stanna där o spela spel på kvällen, men det ville INTE Alva o Ines.  De skulle sova hos oss. 

Men när de märkte att det kunde dröja innan de kom hem till oss, blev de sura o skulle ta tag i saken med egna händer. De började planera en rymning. 
Först var de tysta en stund i lekrummet o sen skulle de plötsligt ut i trädgården. Men de fastnade vid dörren o satt där o viskade en bra stund. 
Jag var iväg då men Henrik o Martin var hemma o anade oråd.  De gick då in i lekrummet o hittade en karta. En rymningskarta. 
En helt perfekt o detaljerad karta, tillomed "tandlärkan ", "kinarestaurangen" o banken är med! Vi var sjukt imponerade av denna karta. 😁☝️

Till slut erkände de att de hade tänkt rymma men inte riktigt vågat.  De fick istället glasspengar o fick gå o handla varsin glass. Deras fäder ville de skulle få känna sig liiite stora iaf! 

Nu sover de båda i ines säng. Imån är det garanterat studsmatta på schemat. 

Gonatt😘