Barfota Dag

V I L K E N sommardag vi haft Idag!!!😍😎☉

Sjukt vad det kan växla från dag till dag. Visst det var varmt igår me, men det ligger fortfarande snö kvar utanför vår tomt, o idag sprang ungarna barfota.  😀

Det gillar vi i allra högsta grad. Problemet me mig blir att jag vill ju ha ut så mycket som möjligt av helgen O få saker gjorda. Men idag har jag nog bara sprungit runt tror jag. Hundarna blev aldrig duschade, fönsterna blev aldrig putsade o källaren har jag bara fyllt på istället för att rensa ut. 

Jag vaknade av ett gallskrik då Henrik råkade spola på toan när Elsie hade kissat. 
- EEELSHIIII SPOLAAAA! Inte pappa spooolaaa!!! Stortjöt hon o slängde sig högst dramatisk på golvet. Han gjorde några tappra försök att reparera skadan men det var ju kört. 
Jag gick upp för att samla några poäng. Var såklart på Elsies sida. Det är klart ELSIE ska få spola när det är ELSIES kiss...

Häromdagen blev hon arg på mig för att jag råkat torka snippan när jag bara skulle torkat rumpan. Vår överenskommelse är att Elsie torkar kisset o mamma torka bajset. I vanliga fall så brukar jag inte behöva dela upp utan tar allt i ett svep. Är det bara kiss torkar hon själv. 
Men just den gången var det tydligen annat. Jag försökte visa på papperet att det bara var bajs på o att jag sparade kisset till henne, men hon gick inte på det. Jag vet jag vet, det lät kanske äckligt. Men man har nog tänjt eller helt suddat bort de flesta gränser som mamma. Det mest häpnadsväckande eller äckliga eller skumma blir normalt med ungar. 

Nu stör sig Henrik på mitt klappande på mobilen. (Trodde han sov..🙊)Så vi tar det snabbt. 
Henrik har jobbat, klippt äppelträden o gjort kycklingsallad idag. Ines o Alva o Elsie har lekt heeela dagen o sprungit ut o in, precis som det ska va. De stora drar me sig Elsie i allt dom gör o hon ääälskar det. Studsmattan har gått varm, de har hoppat hinderbana o haft pannkakspicnic i trädgården. Ines hade fotbollsträning medan jag var ute en långrunda me hundarna o sen åkte vi o handlade. 

Ikväll bjöd vi hem mamma o Kenta på middag. Så mysigt att ha dom i stan. 😍

Nu hotar han me att byta säng. 🙊

Gonatt!