Radera november ur kalendern, tack.

Usch vad jag har tappat bloggen. :(
Jag försöker hitta stunder att bara sätta mig o skriva, men det är ju fullt upp heeela dagarna. Både henrik o jag jobbar ju dagtid, jag lämnar barnen vid 07.15 o hämtar dem vid 17. När jag kommer hem tar jag hundarna o henrik börjar med maten. Vi äter vid 18tiden o vid 19 lägger vi Elsie. Vid 20 är det ines som ska sova. Efter det är det alltid tvätt eller disk eller annat plock, eller bestämmer jag mig för att ut en långrunda med hundarna eller springer jag. Eller slåss vi om att handla på Maxi. Att hämta kundvagnen o strosa in mellan grindarna 21 på kvällen är ju en såååån njutning!
Iaf så hinner klockan alltid bli sen innan vi möts i soffan. O där sitter vi bara en snabbis innan det är läggdax.
 
Jag har bytt jobb!! Slutade på soc i slutet av september, för att börja som mentor på Knuthahnskolan. Det funkar bra, men det tar ett tag innan jag är inne i det.
 
Ines o elsie växer alldeles för fort! Ines har i helgen fått sin allra första mobil! Det är min gamla o hon har längtat i månader på denna. Hon har haft en mobil tidigare, men den lade hon undan efter två veckor, för den hade inte kapacitet för det hon skulle ha den till.
Hon är en glad skit, med tillhörande utbrott då o då. Hon trivs i skolan o lärarna säger att hon leker med olika kompisar varje dag, o ibland är hon ensam. Det är alltifrån fotboll med killarna, gå på styltor, klätterställning, sandlådan mm. Men är Milla ute är det de som håller ihop.
Här hemma leker hon med Elsie, håller på med Musical.ly, tittar på favvoserien (just nu) Pepparkornen eller håller på med hundarna.
På helgerna leker hon ofta med kompisar eller kusiner, o då är det oftast övernattning oxå. Kompisarna o kusinerna tillhör liksom möblemanget nu. De är så ofta här så man reagerar inte om det är nån extra vid matbordet.
 
Elsie är oxå igång, o pratar konstant. Hon kommer med nya ord varje dag, o vi har lärt oss hennes språk hyfsat. Man blir ju liksom tvingad till det, för förstår man inte henne så blir hon tokarg! Hon trotsar alltsomoftast o vi får tillbringa oändliga timmar på att bara förhala, fjäska o hitta på de där små extra finesserna som får henne på andra tankar just för stunden. Det gäller att alltid ha nån leksak i närheten som man kan roffa åt sig i paniken. Jag vet inte hur många nallar o dockor som fått blöjor på sig när elsie plötsligt ska leka tafatt vid blöjbytet. Då förstår ni, blir det ju liiiite roligare att ha blöja! Man blir sjukt kreativ som mamma.. ;)
Det är sällan hon sover en hel natt utan skrik, o ibland får vi lägga oss hos henne o sova där under natten.
 
För nån vecka sen bytte vi rum med ines igen. Ines ville sova inne hos elsie, så vi satte in en våningssäng där. Sen fick hon sitt "ungdomsrum" med soffa, som hon velat ha så länge. Det är vårt extrarum hon flyttat ner till. Så nu sover hon på elsies rum, o resten har hon nere i sitt rum. Hon älskar att sova hos elsie o säger att hon känner sig trygg med henne. Mina tjejer!
Tror ni det är likadant om 7 år, när ines är 15 o elsie 9?? De kommer ha ihjäl varann..
 
MEN det är ju några år till dess. Vi får njuta så länge det varar.
Om 6 dagar är det november. Jag AVSKYR november o februari månad. De hade man lugnt klarat sig utan. Det är bara mörker, regn o blåst. Det positiva är att man FÅR vara bara inne o man FÅR tända hur många ljus man vill.. :)
 
Detta året ska vi ha en annorlunda jul! Ines o jag ska följa med Anna o Mika till Marocko över jul! Ska bli sååå himla mysigt, o jag toklängtar! Ska bli skitjobbigt o vara utan Elsan i nästan två veckor, men det förtränger jag just nu.. :/
 
 
Nu ska jag ut me hundarna, duscha o sen sova.
 
Sov gott!