Förberedelse inför morgondagen 🌸

Imorgon fyller mannen 40. 💕


Jag har lagt över 6000:- på festen, så presenten jag hade tänkt köpa får vänta ett tag. 
Men efter jobbet hämtade jag upp ines o åkte o handlade en present var från ungarna. O ikväll drog vi in kritlådan o papper o tryckte in oss i vårt sovrum. Ines bestämde att vi alla skulle rita av varandra, o sen ska Henrik få gissa porträttet imån. 
Elsie ritade två teckningar omsorgsfullt, för att sen komma fram till att det var roligare att hugga ihjäl dom med pennan. 

Jag ritade av tjejerna. Extremt nöjd, måste jag säga. O ines tog vääääldigt lång tid på sig så först efter Elsie hade somnat, var hon klar. 

Ines har alltid varit skicklig på detaljer. O det är inget som uppskattas vid porträtt, kan jag säga. 

Ok att jag har glåmor o veck i ansiktet. Men kom igen! Hon har ju hittat varenda prick o skäggstubb o har heller inte missat en endaste rynka.. Jag såg ut som världens äldsta kärring, o när jag stod me bilden i min hand med mitt påklistrade leende, så hade hon även mage att PEKA på alla fläckar o veck i mitt ansikte, o sen avslutar hon med; "fast jag ser nu att du har mer dubbelhaka än på bilden.." 

Skitstolt var hon. Naturligtvis. O det ska hon ju vara efter denna teckningen. Inte hennes fel att hennes mor är lik skatan på bilden.. 🤤🙈

Imån bitti ska vi sjunga. Elsie har tränat för full hals ikväll. 😍😍😍