En helg me konstigt väder, grillad gris o socialt häng!

Idag har varit en märklig dag. Jag har frusit o varit varm om vartannat. Jag är inte sjuk, men kroppen har haft svårt att bestämma sig.
Och på jobbet frågade Gerda om jag var dum i huvudet eller bara skämtade, när jag skickade in utredningar till henne som hon skulle läsa igenom. Det var inte mycket rätt i dem. Helt körd i huvudet.
 
Helgen har varit bra! I fredags kväll kom Martin o vi satt o spelade Settlers och drack vin till kl. 02. Henrik o Martin satt sen uppe o diskuterade semesterersättning till 04 på morgonen.
 
Hur är det ens möjligt?? Två timmar med semesterersättning? Bara de två som kan ha såna meningslösa diskussioner..
 
Lördag morgon var det min tur att ta kidsen, o då valde de att väcka mig kl. 06. Båda två vaknade då. En lördag. Borde vara olagligt att öppna ögonen innan 07 på helgen.
 
 
                                  Men för dessa två är det aldrig för tidigt att leka!
 
Jag var trött i kroppen hela dagen sen pga för lite sömn. Får skylla mig själv, kanske?? :/
 
Det var riktigt hemskt väder ute, me snöblandat regn.  Henrik hade lånat hem släpet, så han var ju tvungen (?) att fylla detta under dagen. Han kunde INTE vänta till morgondagen.. ?
Han klippte ner busken som ligger intill vår äckliga komposthög, som är full av grenar, snuskiga äpplen, julgranar, fjolårets blommor..
Sen lassade han allt på släpet. Jag var aldrig ute.  Jag tog hand om städet här inne istället.
 
Henrik stod där ute i sina jobbarbyxor o jobbarkängor. Jag tror han känner sig manlig i dem. Han har en helt annan hållning när han har de på sig. Axlarna blir bredare på något sätt, o han spänner musklerna.
 
Undrar om det är medvetet? Hur tänker han då? Vi har varit tillsammans i hundra år. Lite sent att spänna musklerna nu, eller?? Han önskar nog dock att han hade haft typ en motorsåg i händerna. Inte en häcksax. ;)
 
När han skulle dra släpet över gräsmattan var det för tungt, så han fick ringa hit Peter som fick komma till undsättning.
 
På kvällen var jag bjuden att hänga me Mia o hennes kompis på Bistro, men jag tackade nej då jag var så trött. Men då kom istället Grannen Maria o bjöd oss på middag på kvällen - de skulle bjuda på helgrillad gris som Petro stod o snurrade på heeeeela dagen i trädgården. I regn o snöfall. Jag förklarade för honom över häcken att han var galen, men han fattade ju inte. 
Trots att vi var trötta bägge två tackade vi ja, vi missar inte gärna den grisen!
Det var trevligt som vanligt me en massa folk som man bara träffar hos Maria o Petro. :)
Ines hade oxå jätteroligt o lekte o åt massor me kött o nybakat bröd. De var mycket imponerade av henne, o vi me!
 
Vi la Elsie i ena sovrummet o hon somnade till slut. Vi gick inte hem förrän vid 23, o då var vi alla trötta men mest Ines såklart. Men hon var nöjd över klockslaget, den kvällen.. ;)
 
På söndagen var det Henriks tur att ta Elsie, men ines vaknade inte förrän efter 09 den morgonen. Inte ofta hon tar sovmorgon. :)
Här lär Ines Elsan göra klapplekar. :)
 
 
Milla kom hit o lekte me Ines o de höll på me sina Pokemons. Det var riktigt skönt väder ute, så  Henrik var ute i sina jobbarkläder o jag var ute me hundar o barnvagn i omgångar. Ines var o badade en runda me Milla o Elliott, som skulle bada med deras farmor.
 
När jag satt o ritade me Elsie o Henrik var ute, ringde Peter o satt fast i deras trappa me ett stort linneskåp. Det var paybacktime från gårdagen, så vi packade in oss o åkte till undsättning. Skåpet kom upp på sin plats o vi hängde där en stund.
 
 
 
 
Nu ska jag skynda ner i sängen innan det slutar regna. Avskyr reg när jag måste va ute, men älskar att lyssna på regnet. Särskilt från under täcket.
 
Sov gott!