Att ljuga inför barnen är en ren överlevnad ibland..

Nu har jag slängt undan Elsies sista vinteroverall, så nu tänker jag säga att Våren är här!!! Sen om det snöar nånstans i landet, är ju inte mitt fel. För här hoppade ungarna på studsmattan i T-shirts idag. Eller Ines gick lite längre o bytte om till shorts också. Men det är inget jag skryter me. O milla sprang ut i klänning på slutet. De byter om hela tiden, de två.
 
Vad är det me det egentligen? Varför är det "tufft" att slänga av sig kläderna 7 veckor innan alla andra? Tror man att alla andra tänker "Wow, vilket tjockt skinn han har!!!!" Eller "åååh, va cool han är som vill att snoret ska rinna!!!"
 
??
 
Det är ju bara korkat.
O NEJ, jag är inte gammal. Jag är bara .. förståndig.
 
Det har varit en bra helg!! På lördagen var Ines o lekte me en klasskompis. Jag o Elsie tog hundarna o åkte ut till Maja o barnen en runda o hängde där. Klara är mitt uppe i trots, o jag bara står bredvid o myser. Jag står o myser o håller för Elsies öron. Mitt barn ska hoppa över den tiden. Vi har kommit överens om det.
 
- Mamma, jag vill ha banan!
- Men vi har ju precis ätit frukt, o det finns ingen mer banan.
- Men jag vill ha BANAAAN!
- Men det finns ingen banan kvar Klara. Den är slut.
- JAG VILL HA BANAAAAAN!!
- Den är slut.
- Nej. Den är där. Jag vet det.
- Nej. Men vi ska snart äta middag.
- Mamma. Jag. vill. ha . ba-nan. Jag. vill. ha. bannan. Du är dum!!!!
Dum, dum, dum!!
 
Elsie låg uppkrupen i min famn, o tittade me stora ögon på Klara. Åh, va jag kommer sakna den här tiden om två är när hennes horn växer ut.
 
När vi åkte hem var både henrik o jag hungriga så vi hämtade hem mat från Burgerking. Det är sjuuukt hemligt. Ines har ju tjatat sen de öppnade i onsdags, men vi har flyttat fram det hela tiden. Men nu var vi så sugna, så henrik smet iväg o handlade.

Det kändes som jag var 14 år o smygrökte när jag åt min hamburgare. Vi nästan fnittrade där vi satt o åt bara för att det kändes så busigt. Hade ines sett oss då hade hon dödat oss.
Att en hamburgerkedja öppnar i vår stad är ju det största som finns för våra barn. Det är ju större än julafton. O att vi då smygäter utan henne, är ju som att vi skulle sitta o öppna alla paket på natten o bara lämna pappret kvar under granen.
 
Vi fick verkligen tänka på hur vi slängde vårt papper o alla kartonger. Inga spår fick finnas. Jag fick lyfta på soporna o lägga skräpet i mitten. Kände mig som en brottsling.
När jag hämtade henne sen, så frågar jag om hon ätit gott, o det hade hon. Då säger jag att vi åt pyttipanna. Bara att jag säger så, är ju skumt. Hon har väl aldrig brytt sig om vad VI ätit?? Men hon är ju så liten stackarn, så hon förstår ju inte bättre.. :/
 
Sen var det jättenära att allt sprack på söndagen när Elsie skulle vara snäll o hjälpa mig slänga sorteringen. Då rev hon upp allt o de båda muggarna me Burgerking-loggan trillade ut på köksgolvet. Jag kastade mig handlöst på golvet o sneglade mot ines som hade fokus på annat.
 
På lördagskvällen var jag hos Ingela o drack vin me tjejerna. Det var fullt tjatter som vanligt, o vi var inte hemma förrän 02 på morgonen. Mycket trevligt!! Vi försöööökte verkligen att inte prata barn, men hur vi än försökte lyckades vi ändå komma in på våra små. Värdelöst.
Undrar om de pratar om sina mammor när de små träffas?? Vågar man ens fundera på hur de diskussionerna skulle te sig?
 
" Min mamma har en röd näsa."
"Min mamma har långa tuttar!"
" Min mamma tycker om ost."
"Min mamma är elak för hon bestämmer överallt!"
 
Nja, det är bättre de hålls isär..
För att dämpa ines tjat om Burgerking, åkte hon o jag o köpte glass på söndagen, o hon fick den efterlängtade Kungakronan. :)
 
Senare på dagen byggde henrik o ines ihop studsmattan, o sen hoppade hon till det var mörkt igen.
Medan de fixade me den, så började jag riva i rummet i källaren. Vi är överens om hur det ska rivas, men inte hur det ska byggas upp igen. Han pratar om bärande väggar, men jag tror att sånt går att lösas. Bara man vill.
Nu ska jag bara få honom att förstå att man idè är en fantastisk idè.
 
Önska mig lycka till. ;)