Övernattning i Åhus

Ligger vaken medan  de andra tre sover. Vi övernattar i en stuga vid Åhus Strand ikväll. Henrik bokade det tidigare i veckan i en sen Morsdagpresent. :)


Varför det blev just här, är för att vi under natten till idag haft vår bil på service i Kristianstad, o då tyckte Henrik vi skulle ner allihop o ta en natt här nere. 

Stressade som en tok idag på lunchen o efter jobbet för att hinna packa iordning allt. O efter jobbet var det dax för årets Sommarfest för dagiset! 
Hela skolgården fylldes av föräldrar o syskon som ville lyssna på barnens sånger. O de var så fina!! Ines o jag var o lyssnade, o jag är ju så blödig så tårarna var nära flera gånger.. 
Vi fick avbryta innan rundvisningen på dagiset för vi behövde vara i Kristianstad innan de stängde. 

Det är många tillställningar nu. O då har jag bara två ungar.. 
Igår var det den årliga Rockgalan på kvittret då alla fritidsbarn i kommunen uppträder me sång o dans. Ines gick äntligen  upp på scenen o jag var så stolt!! 

Idag var det dagiset som hade sommarfest, nästa vecka har fritidset sommarfest o på torsdag är det skolavslutning. 
Ines ska uppträda på allt.  :)

Jag känner som vanligt att jag inte hinner med. Nånstans. 
Jag hinner inte me jobbet, jag hinner inte me träningen, renoveringen  ligger still för vi inte hinner o ungarna växer för fort. O snart är det semester. Typ. Dagarna bara SPRINGER förbi medan jag själv lunkar i joggingspåret. 

Nu var jag nära att missa Elsies fest. Har läst nånstans att det är fest, men tänkt att det är långt framåt. O hemma går ines o ylar på sina sånger o pratar uppträdanden, så hennes fester blir man ju påmind om. Konstant. ;)

Kan jag lägga det på Elsie? Kan  jag skylla det på henne?? S o m m a r f e s t borde ju inte va så svårt att få in  i ordförrådet.. ? 

Jag brukar ju skylla allt annat på barna så jag bakar in detta oxå.  

Nu ska jag byta plats me Elsie. Hon o jag trängs i en 90säng o hon kommer hamna på golvet snart om jag inte rullar in henne. 

Imån ska vi checka ut vid 11, o sen ska vi till Kristianstad o bara gå runt! Härligt!!!!