Barn är inte till Salu

Sitter just nu o stortjuter framför Musikhjälpen. Hulkar o Gråter så tröjan är helt blöt. Känner mig helt svullen i ansiktet. Hade börjat titta o planera inför resan till Marrocko på lördag, men så kom detta upp. Årets tema är "Barn är inte till salu!" vilket är helt sjukt. Det är sjukt därför att det är så overkligt i mitt huvud att det ens finns ett behov av denna insamling. Hur mycket jag ens försöker så kan jag inte för mitt liv förstå hur en människa kan vara ett sånt jävla monster att han förgriper sig på ett barn.
 
Jag lyssnade på Linnea Henriksson som är i Fillipinerna just nu o dokumenterar för MH. Hennes berättelser fick mig att kräkas o alla bara stortjöt. Linnea berättade om 2-åriga barn som blev helt söndertrasade o dog efter övergrepp. TVÅ ÅR. Min Elsie är 2. Jag är helt förstenad o orkeslös. Jag bara gråter o henrik tassar på tår. Jag VET att det existerar, men det är så jävla obegripligt att jag inte kan ta in det.
I min värld hade jag kunnat ta in om man hade uppmärksammat EN man eller kvinna som förgripit sig på ett barn, o att det då hade blivit en världsnyhet. Men nu.. nu är det FYRA BARN I MINUTEN som säljs till äckliga vidriga jävla monster.
 
Det räcker inte att önska en låt. Jag måste göra nåt. Jag mår så dåligt att jag nästan kvävs. Jag vet att man inte ska jämföra, men barnhandeln är värre än krig. Får man ens säga så?? Linnea berättar om föräldrar som skickar in barnet i ett rum där män väntar för sexuella handlingar med detta barn.
 
Föräldrar - mamma o pappa. Det tryggaste man har puttar in barnet i rummet. Jag tror inte jag hade kunnat hämta mig efter en våldtäkt, o då är jag vuxen. Tänk då om nån skulle göra så mot Ines eller Elsie.. Så fruktansvärt ensamma o utlämnade. Den smärtan. O rädslan. Fy fan för den rädslan.
 
Jag vill bara skrika rätt ut.