vakna unge!!!

Ibland känner jag att jag skulle vilja hälla en hink iskallt vatten över ines. Varför? Jo för stundtals är hon så fruktansvärt otacksam o bortskämd o jag önskar så att hon nån gång kunde förstå hur bra hon har det. 
Ikväll har jag fixat i hennes nya rum i källaren, o jag ropade på henne flera ggr för jag behövde henne att se efter Elsie under tiden. O sen VISSTE jag att det jag gör inte skulle duga åt damen. Särskilt inte när hon inte är med. Jag tror nästan hon ser det som ett nederlag att visa tacksamhet.  

Ända sedan hon var typ 2-3 år så har hon bestämt vad hon ska ha på sig. Nu tänker säkert några av er att det är jag som mamma som bestämmer, men då såg ni inte de brottningsmatcherna vi hade VARJE morgon. Till slut gav jag upp o hon kunde åka nästintill naken i cykelsadeln mitt i vintern. I bästa fall hade hon pyjamas.  
Jag har sällan lagt mig hennes klädsel eller frisyrer.  Det ska vara helt o rent o inte för smått, o det är inget problem för henne. Hon är inte speciellt fysisk av sig o blir aldrig smutsig eller trasig. 
Likadant är det me hennes rum. Jag tänker att det är HENNES rum. Är det nån plats hon ska få bestämma över så må det ju va hennes rum? 
Men nu vet jag åtminstone vilken stil hon har o kan fixa iordning, o egentligen VET jag att hon tycker om det. Men det måste bara tjuras lite. Hon vart arg för jag satte ben på sängen. O sen vart hon arg för jag drog in en byrå. 
"Jag hade ju kanske en annan lösning till mina kläder! Det vet väl inte du??" 

Skitungen. 

Då är det bättre me den lilla hönan som roade sig i 20 minuter ikväll med att flaxa med en ny blöja i ansiktet. O varje gång man tittade på henne så skrattade hon. ♡

MEN ska jag va riktigt ärlig så är det just kontrasterna mellan dessa två som är så härlig.  Sååå roligt o följa varje minut i deras världar. ♡♡♡