mammaångest.

Har vaggat Elsie i vaggan en bra stund nu. Var det för att få henne somna? Nä. Hon sov så gott lååångt innan. 
Jag behöver bara stå o titta på henne ibland.  O då känns det bättre om jag gör nån nytta när jag ändå är där. ;)
Jag kan stå så hur länge som helst. Jag funderar på vad hon drömmer om. Hur hon blir som 5 åring, 10 åring 15 åring. .
O sen kommer jag aaaaalltid in i nån förbannad mardröm där jag får för mig att jag kommer förlora henne. Antingen i nån sjukdom eller olycka. O då börjar jag andas häftigt o hjärtat bultar.  Jag får en fruktansvärd klump i magen. 
Gör samma me ines. Är så sjuuukt rädd att förlora dom.
Kan ju omöjligt vara sunt att vara sån..? 
 
Sen kan jag oxå bli lite stressad över att hon är min sista bebis. Tiden går ju så vansinnigt fort o hon växer snabbt. Jag kan längta tillbaka till tiden på BB. Fastän jag tyckte det var skittråkigt att ligga där hade jag ju allt mys framför mig!
 
Nu tycker hon tydligen vi ska lägga oss. 
 
Gonatt!
 
 

onsdag kväll

Kära kära dagbok. Du ska veta att jag tänker på dig VARJE dag. Tänker att "ikväll ska jag minsann blogga!!". 
 
Sen somnar jag. 
 
Jag tror jag fallit i koma kl 20 varje kväll sen i juni typ. Precis värdelöst. 
O nu har prenumerationen på blogg temat gått ut, så den måste jag nog oxå byta.  Är ju iofs en piece of cake om det inte vore för alla 50000 bilder man har. Hade räckt med 10 för att jag skulle få beslutsångest. 
 
Annars mår jag bra!! Är inne på min andra vecka på socialtjänsten nu. Mycket att lära o ta in, men det löser sig med tiden. Henrik stortrivs som hemmapappa.  Vi var lite oroliga över hur det skulle gå med hennes mat med tanke på att jag helammmade fram till bytet, men det har inte vart några problem.  Hon äter ersättning, gröt, macka och  puré.  Det hade säkert fungerat om jag skippade amningen på lunchen med, men kom igen.. jag vågar ju inte släppa hela taget!!!!! Det är ju så mysigt!!! 
 
Ines berättar ofta för mig hur dålig jag är som mamma så jag håller hårt i Elsie så länge hon inte kan prata!! 
När hon tittar på mig o skriker o sträcker ut armarna mot mig så inbillar jag mig att hon toklängtar efter mig. Att det är av kärlek! Men i själva verket är det ju bara ren överlevnad.. Hon är ju bara hungrig, stackarn.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg