Sjukstuga

Vi har sjukstuga här hemma. Ines har varit sängliggandes hela helgen o varit jättedålig. Bara velat ligga ensam i mörkret o varken ätit eller druckit. O när hon till slut ville ha ett glas saft så drack hon allt så snabbt så hon kräktes upp allt, o då blev hon livrädd för att dricka igen sen.
Men i måndags ställde hon sig på benen igen o har blivit bättre men har fortfarande hosta o är snorig.
Natten till igår blev Elsie jättevarm på huvudet, o var sen hängig o ynklig hela tisdagen. O när jag kom till jobbet samma dag så kände jag hur bacilluskerna kröp runt på mig me. Jag blev sämre o sämre under dagen, o till slut gick jag hem o la mig i soffan. Elsie o jag rörde oss inte ur soffan på flera timmar. Detta ledde i sin tur till att hon inte sov inatt, så henrik var uppe o gick me henne mellan 03-06, o sen tog jag över.
Idag har jag sovit mycket o kollat på film. Jag har feber, hosta o huvudvärk. Men allt är lugnt så länge jag inte får min halsfluss. :)
Faktiskt ganska skönt o vara så trött. Ögonen känns som tunga stenar.
Vi är hemma imån me men sen hoppas jag vi kan gå till skola o jobb på fredag.

I övrigt är allt bra här!
Jag trivs jättebra på nya jobbet o håller som bäst på att klura ut alla rutiner. Men det är skönt o komma hem på kvällarna o hoppa i mysdressen o vara ledig.
Henrik trivs jättebra me pappalivet! På lunchen cyklar jag hem o ammar o äter.
O under tiden åker han o hämtar Ines på skolan.
Julia har börjat läsa sjuksköterskaprogrammet i karlskrona, o försöker komma iordning me sina rutiner.

Ines skiftar mellan att vara en liten tvååring till en sextonåring på två sekunder. Just nu är Justin Bieber o Willow Smith idolerna, o deras musik hörs alltsom oftast.
Elsie växer som tusan! Hon jollrar o sprattlar hela dagarna o är en lycklig liten bebis :)
På lördag är hon 6 månader.. Det har gått så fruktansvärt fort!!

Nu ska vi kolla klart på filmen. O sen hoppas vi på att få sova denna natten..