Tidig kväll

Denna veckan har jag "glömt bort att lägga mig" på kvällarna så jag har fått runt 5-6 timmars sömn per natt, så nu är jag grymt trött. Mycket i huvudet me planering blandat me ångest.
Skulle träffat Mia ikväll, men när jag ringde henne för att flytta fram det ett par timmar, så sa hon i sin tur att hon vart tvungen att gå tidigare, så vi ska träffas på måndag ist.
 
Efter jobbet var jag ute me hundarna o sen kom henrik o ines en snabbis. Henrik hjälper mig me mitt kök (eller han hjälper mig me allt i mitt liv egentligen..) så han var där me lite kakelplattor o grejer. När jag kom hem från jobbet så hade även "Styrelsen" lämnat en lapp i brevinkastet där det stod att jag var tvungen att ta bort skräpet utanför, för annars skulle jag få betala deras bortforsling. Det är alltså inte mycket skräp det handlar om, o det har legat sen i måndags.. Har de inte en tanke på att folk kanske jobbar under dagtid, o att tippen är stängd på kvällarna?? Givetvis får de ju klaga, men jag tyckte bara inte det var befogat.
 
Tippen hade ju givetvis stängt idag me, så henrik körde hem det till sig ist. Körde en runda för att kolla in var huset låg som jag ska kolla på på tisdag. Det var inte bästa läget, en hörntomt, men området verkar lugnt, o tomten var ganska stor o lummig, precis som jag vill ha. Den ligger nästan granne me sommarstugan jag ville ha. Huset var litet men gulligt o såg fint ut. Precis lagom till vår lilla familj. :)
O innan nån hinner kommentera "men tänk om du träffar nån o sen kanske han har barn..?" så kan jag inte tänka så. Jag kan inte planera för hur det KANSKE blir i framtiden. Jag kan lika gärna förbli singel i resten av mitt liv. O huset går väl förhoppningsvis att sälja om man vill det vid ett senare tillfälle? Man lever bara en gång hörni!!  :)
 
Ikväll ska jag svulla chips o ta nåt glas vin. Ska se om jag hittar den där filmen som de rekommenderade på fb tidigare i veckan, o kanske min granne Lina springer ner en runda?
 
Imån kommer min älskling på morgonen o sen ska vi ta tåget för en heldag i Karlskrona. O sen på kvällen ska snygga till sig för en kväll me jobbarkompisarna!! Kan nog inte bli en bättre dag. :)
 
Puss o hej

Välkommen till världen lilla Clara!!

Då var dagen kommen när man fick kalla sig "mormors syster". Det är vanligtvis bara extremt gamla människor som är "mormors syster", men jag tänkte att vi kunde gå mot strömmen lite. Det är min kära systerdotter Maja, som nu fått sin efterlängtade bebis. :)
Min mamma är nu gammelmormor vid 60 års ålder, o min syster är mormor vid 38 års ålder. Coolt. :)
Allt gick bra vad jag vet, trots att hon kom 5 veckor för tidigt. Jag mår alltid lite halvdåligt när jag vet att nån ligger o krystar nånstans. Inte för att jag är orolig utan för jag vet hur hemskt det var. All prat om hur magiskt o fantastiskt det var när bebis kom.. ren skitsnack. Ines satte de en sugklocka på o sen tog de spjän mot sängkanten o drog. Sekunden efter la de en otäck slemmig liten klump på magen. Jag vet att jag frös som en gris o inte alls ville ta i denna klibbiga lilla blå varelse.
Men allt ordande ju upp sig i slutändan. Att hon sen blev världens bästa unge, måste ju bara va ren tur?!
 
Ligger under täcket i soffan. Har frusit som en gnu hela dagen, enda sen jag gick till jobbet vid 08 imorse. Har varit inomhus i stort sett hela dagen, men händerna har varit jättekalla. Imån är det ylletröjan!!
 
Men jag tycker ju om detta höstväder. Jag tycker inte om regn o blåst, men just det här lite småkyliga när man får börja bulta på sig igen.. :) O äntligen är det mörkt hemma på morgonen så man får tända ljus..
 
Vet ni? Varje år så brukar jag lägga upp låtsasplaner på hur "nästa höst" eller "nästa vår" kommer se ut. O de hamnar alltid så långt ifrån verkligheten sen så from nu ska jag sluta me det där tramset. Har aldrig haft ett enda rätt.
Denna höst ska jag satsa 100% på mitt boende. Jag har sålt lägenheten o ska vara ute i slutet av oktober. Har lagt ett bud på en sommarstuga, men säljarna är inte överens så jag skiter i den nu. Jag har inte riktigt tiden att vänta ut deras släktfejd. Istället har jag hittat ett annat hus som är väldigt litet men ligger bra. Ska på visning på tisdag. :)
 
Jag har fått banklån för stugan o renovering av den, o jag kan bara hoppas att jag ist kan använde de pengarna till ett mindre o dyrare hus som inte kräver så mycket i renovering. Det återstår att se. Skulle allt fallera så tar vi en hyreslägenhet ist.
Men jag har ju lovat att ines ska få byggarbyxor o egna penslar o hammare..
Ni hör ju. Jag bara måste få ett hus i höst.
 
Vad gäller den nya profilbilden jag valt här på bloggen..? Det är ju då inte mitt val. O inte min häck heller.
Jag bytte mall för hela bloggen o då fick jag tjejens bilder me. Lite på köpet. O eftersom jag är värdelös me bilder så får den häcken sitta där ett tag till.
 
Nu ska jag sova. sista jobbpasset imån, o på kvällen kommer Mia. Vi ska bara ha myskväll här hemma.
På lördag vill jag åka in till karlskrona me ines, men det vet inte henrik om än. Det är nån marknad där inne, o sen behöver både hon o jag nya kläder. Tänkte att vi skulle ta tåget in. Det tycker hon är mysigt. :)
 
På kvällen sen är det personalfest!!
 
Ha det fint
 
 
Visa fler inlägg