Sexy me att the beach

Idag var det så dags för solpressande dag två. Efter frukost gjorde vi iordning strandväskan o begav oss till brunnen. Jag muttrade över min bikini när jag tog fram den för byxorna är för stora o överdelen för liten. (Fattar ni? Detta betyder alltså att jag fått större boobs o mindre häck sen jag köpte den för några år sen..)  :)
Varje gång jag är o badar bland folk drar o sliter jag i överdelen. Detta trodde jag var största problemet. Men det var det inte.
 
Idag tog jag på mig den o kollade mig i helkroppsspegeln o då ser jag att trosorna är helt lustiga. Helt pösiga där fram. Såg ut som om jag hade värsta skogen där framme. Jag stod o slog på trosorna för att de skulle sätta sig på plats, men de bara hängde. Tog av mig dom igen o tittade på dom för att se om det var nån söm fel. Då ser jag att tyget blivit helt utslitet just där. DÄR???!!! Ok om det är i grenen, men där framme?? Helskumt.
Jag gjorde en snabb meningslös titt i lådan om det låg nåt annat som kunde vara stand-in som bikini, men icke.
Drog på mig dom igen, o försökte låtsas att det inte syntes. Men det är klart det gjorde det. Hade inte mycket val så jag drog på mig kläderna o vi stack iväg.
Mötte upp Eje o Elise vid brunnen, o när vi sen klädde av oss på handdukarna så hann jag me en femminuters förklaring o ursäkt för mina trosor. Eje, min kära broder, var inte speciellt intresserad, men vet när han måste lyssna på mig. Sen tvingar jag stackarn att titta på mig för att se om man såg det tydligt i solljuset. Eje skakade bara på huvudet.
 
När jag sen är i vattnet så kom jag ju då på att "Ahaaa!! Nu är vi ju då även BLÖTA på kroppen!" Den där slitna "fläcken" mitt på mina trosor kanske får en helt annan uppenbarelse som blöt??
Ines vill ibland byta pool men jag lyckas få henne att stanna. Efter en stund så går vi upp o jag sneglar lite förstrött mellan benen på mig själv bland allt folk o givetvis märker ingen detta.. ?
Byxorna blev som en enda ballong där fram o jag slår o slår o försöker platta till. Slog jag för mycket så satt de ju klistrade o det blir ju aldrig bra då de är genomskinliga just där, o slår jag inte alls så blev de som en bubbla o då såg det ut som världens största buske. När jag var hemma så hade jag ju hittat en exakt vikning på byxorna som gjorde att det såg snyggt ut, men det fanns inget tillfälle just där att fixa me detta. Jag drar o sliter samtidigt som vi springer till vår plats som givetvis låg allra längst bort. Vi snirklade mellan handdukarna, o när jag kommer fram frågar jag flämtande min totalt ointresserade bror om mina byxor var ok. det var dom.
 
Sen kommer My o Martin me barnen. Jag drar undan My direkt som börjar asgarva men hon lovar att hålla koll på mig. När jag ligger där sen så kommer jag på hur de kan ha blivit slitna just där. I badsäsong så handtvättar jag dom efter varje dag så att jag kan ha dom dagen efter, o då gnuggar jag dom rena. Alltså sådär, ni vet. Så som man gör.. ÅHH; KOM IGEN! Ni har alla gjort det!!
 
Så DÄRFÖR måste de ha blivit så! Efter att vi varit o badat o sprungit runt där i nån timme o jag har gått o klappat o dragit för att få bort ballongtyget som blir varje gång jag går upp från vattnet, så går My bakom mig upp från poolen. Då brister hon ut i ännu ett asgarv o säger att byxhelvetet är helt genomskinliga där bak, för där var de tydligen också helt utslitna. Man såg allt.
Fan va läckert. För liten överdel, o trosor som är pösiga o genomskinliga där fram, OCH genomskinliga där bak.
 
Jag badade inte mer sen utan efter nån timme åkte vi hem. Vi hämtade min svägerska? Heter det så? Ejes sambo?
Vi hämtade henne på flyget o sen åkte de hem till mamma i Liatorp. Ines o jag duschade o lagade middag o sen har vi fikat o snackat skit me grannarna här ute på trappen hela kvällen.
Jag frågade Ines om hon var trött men det var hon ABSOLUT inte. Men när Tuva, grannen, ställde sin cykel på den platsen där ines brukar ha sin cykel, så bröt helvetet lös. Hon blev helt hysterisk o stampade o slog o jag skickade in henne. Efter att jag sagt hejdå till grannarna så gick jag in till henne o då hulkade hon fram att sparkcykeln o cykeln var tvungen att stå bredvid varann, o de var tvungen att stå på platsen närmst Ines dörr.
 
Nä men hon var nog inte så trött?? :/
 
Jag pratade me henne o nån minut senare vart hon glad igen o efter ytterligare nån minut var vi "jagade" av hundarna o då vart hon nära att kissa på sig av skratt. O nu sover hon. :)
 
Nu ska jag me sova. :)
Imån ska vi ha en paus ifrån solen. Både jag o Ines har bränt oss. Vi ska ut o cykla me vovvarna o sen ska jag börja jobba på em.
 
Puss o hej
 
 
 
 
 

Är hyfsat osocial idag. :)

Känner mig hemskt osocial idag. Visste det skulle va fint väder i helgen så jag bestämde mig idag för att åka ut helt själv o bara sola idag. Jag hade snutt hemma inatt men jag lämnade henne hos Henrik i morse. Jag tackade nej till tre personer idag o när Ines hörde att jag pratade om Ekenäs så frågade hon mig om jag skulle bada idag. Jag vände bort huvudet o mumlade att jag skulle städa hela dan.. Är man en bra mamma då??
 
Jag packade väskan me en badhandduk o hade bikinin under klänningen. La i en flaska me vatten o solkrämen. Sen lämnade jag Ines hos Henrik o tog hans bil. Kände mig så jäkla hemsk över att lämna skrutt för att åka till stranden själv.
Jag körde bort till en liten privat strand som vi har legat på i många många år. Varje gång jag kommer dit så väntar jag på att nån ska ifrågasätta vad jag gör där. Jag smet upp bland klipporna o pluggade in ena hörsnäckan. Var ju tvungen att ha ena örat fritt om nån skulle komma upp o prata me mig. :/
 
Det var vaaaaaansinnigt skönt! Det var perfekt väder. Inte för varmt utan när man satte sig upp så blåste det lite. Jag var nere o doppade mig en gång. När jag låg där så slutade jag känna skuld. Det här är ju en sån sak man alltid pratar om att göra men som aldrig blir av. Visst det hade vart roligare om man hade haft nån att ljuga me, men de flesta har ju barn o idag ville jag inte träffa några barn.
Låg där i över två timmar, sen fick jag nog. Fick sån jäkla huvudvärk så jag åkte hem o tog en tablett o la mig på sängen. Det skulle bara bli en vila, men jag däckade raklång mitt på dagen o sov i två timmar.
 
Planen var att lillebror o hans lilla Elise skulle kommit in o sovit här idag, men han hade fått migrän o kräkts. Jag funderade ist på om jag skulle ringa Lina o Samuel eller åka bort till Henrik som hade grillkväll. Men efter att jag duschat o hällt upp ett glas vin så var det rätt skönt att strutta runt här hemma i bara linne o trosor i en sval lägenhet. Ikväll är det jag o mina håriga grabbar mot världen. :)
 
Det är såna här kvällar man inte vill kolla på fb. Det känns som att hela världen grillar på campingar eller i grannens trädgård ikväll. Det känns som att varenda människa har en familj. Jag säger som jag brukar säga. NÄSTA sommar ska jag också ha en familj. Hade ju en perfekt sommar o familj förra året, men det lyckades man ju skita bort.
Men man lär sig väl me tiden. ;)
 
Nu ska jag se om jag lyckas göra lite ändringar här på bloggen. Är ju inte den mest tekniska.. ;)
 
Puss o hej
 
 

My litle Pony?? GE MIG EN PADDA!!!

Undrar vad Ines barn kommer önska sig i 5årspresent. Vad jag vet så lekte jag me My Little Ponys när jag var liten o kan väl tänka mig att de låg på önskelistan år 1985.
Nu är det ett halvår till Ines ska skriva sin önskelista o jag vågar inte ens tänka på vad den kommer innehålla. I vintras satt hon ganska mycket me min mobil eller min dator men nu har det vart uppehåll. Hon älskar ju att kolla på Youtube o kan sitta hur länge som helst o yla till Melodifestivalen o Danny o Saade o Munther. Bara killar. Naturligtvis. :)
Trots att hon bara är 4 år så är hon så väl medveten om all den teknik som vi har. Häromdagen så frågade hon me lite halvkaxig ton:
"Mamma, när ska JAG få en padda egentligen??"
"Eh, när du fyller 18 o flyttar hemifrån, kanske?"
"Vadå, ska vi flytta?"
 
O den Iphone 2 som hon fick av sin far för nåt år sen som hon bara har till att spela på, den duger inte heller längre. När Henriks nya mobil pajade så frågade han Ines om han fick låna hennes Iphone, o då säger 4åriga Ines:
"Ja, du kan ta den för batteriet är ändå så dåligt..!"
 
O igår insåg jag att alla suddiga bilder på mobilen kom utav att linsen på kameran blivit så repig.
 
"Men mamma. Köp en ny mobil då. En me en JÄTTEbra kamera. Så kan du slänga den mobilen sen."
"Men hade inte DU velat ha den här mobilen då?"
"Men kameran funkar ju inte?? Det blir ju dåliga bilder?"
 
Ok. Nä förlåt mitt barn. Klart du ska ha nåt bättre än en Samsung Galaxy S2 att leka me. Här har du några pinnar o lite kottar. Spring o lek i skogen.
 
I själva verket är jag inte så bitter. Jag bara låter så. Jag älskar all teknik o hela karusellen me de sociala medierna. Jag kommer aldrig lämna Facebook. I alla fall sålänge som Ines kan roa sig me annat att variera me. Blir bara så jäkla imponerad när hon slår mig me råge i de spel vi tävlar i. Min lilla skitunge. <3
 
Men frågan kvarstår. Vad kommer stå på önskelistan som hennes barn plitat ihop inför sin 5årsdag?
 
 
Visa fler inlägg