Hatar denna dan

Kommer aldrig vänja mig. Dagen då ines åker till henrik för att vara där en vecka är alltid skitkass. Resten av dagarna är bra, men inte den första. Det är ju aldrig så¨att jag inte ser henne på en vecka utan jag ser henne ju var o varannan dag ändå. Vi bor ju nära o jag har ju vart hemma o "tillgänglig".
 
O nu kommer hon ju hem på fredag igen då henrik åker. Men måndagarna då henrik hämtar henne så brukar alva o norah vara här på morgonen, o det är leksaker överallt. Men sen när alla åker så städar jag allt o då försvinner ju alla "ines-saker". Kanske ska sluta me det?? Låta hennes rum vara lite halvrörigt hela tiden?
 
För att få bort allt depp så brukar jag se till så jag har jättemycket att göra just denna dag. Nu har jag städat o ätit o tvättat. Nu ska hundarna ut på långprommis, o sen ska jag göra mig skuldfri. :) Har ju fått pengar idag så jag har gått in o lyssnat på kontot två ggr bara för att det låter så vackert. Även om hälften inte riktigt är "mina" så ligger de ju trots allt på MITT konto. Moahahaha!! Efter det ska jag stapla in på gymmet o regga mig!! Ska ju såklart även träna o sen ska jag hem o dö. Jag kommer ge järnet nu me träningen. I hope. Är så avis på My som har så ont av träningsvärk. :)
 
Är ledig idag så jag hoppas jag kan bli inspirerad idag att skriva lite på uppsatsen. Sen jobbar jag tisdag o onsdag o på torsdag ska jag sova på jobbet för första gången. :/ Sen på fredag morgon när jag slutar ska jag hämta skruttan igen. :) Hade vart kul om vi kunde hittat på nånting denna helgen nu då. Nu när man kan. Är trött på att köpa ett mjölkpaket åt gången bara för att "spara in".
 
Puss o hej

Uppdatering :)

Jacob Eklund måste va sveriges absolut sämsta skådis. I alla kategorier. Jag har ändå försökt tycka om honom, men han är så värdelös. Han har exakt samma samtalston i alla scenframträdanden o situationer. Förstör Johan Falk som annars kunde ha vart rätt bra.
 
Jag mår bra nu!!! Fy faaan va gött det är o slippa skitskolan o all jäkla ångest! Jaja, jag har ju uppsatsen kvar men den är inte jobbig. O den ger mig inte ångest. Den kan jag göra när jag vill. Eller?? :/
 
Har haft ångest över pengar i några veckor, men det börjar oxå ordna upp sig nu.Så fort jag kan ska jag börja fixa me lägenheten. Jag ska börja me köket - måla köksskåpen, byta diskbänk o fläkt. Det är inget dyrt så det borde jag kunna göra ganska snart. Det som kostar sen är att byta golvet överallt, men det får bli framtiden det. Får ta lite i taget helt enkelt. :)
 
Imån ska jag börja träna!! Har väntat på denna dag skitlänge nu. Får pengar imån o jag har inte kunnat regga mig på gymmet för jag har inte haft de pengarna. Har aldrig vart så missnöjd me kroppen som jag är nu. ALLA byxor jag har sitter som fiskfjäll på mig,(om de ens går att knäppa) o så fort jag böjer mig ner så bluppar halva häcken ut. FANTASTISKT osmakligt.
Så nu är det hårdträning på hög nivå. :)
Har sneglat på träningskläder i smyg. Har ju faktiskt redan byxor, men de är skitgamla, o det är målarfläckar på dom efter att vi målade i söderhamn.. SÅ gamla är dom. Men jag har ju haft dom på mig ändå, så de HADE ju funkat lite till. Men för några veckor sen så gick jag på WILLYS o letade efter strumpor till Ines, o då hittade jag träningskläder! :) Billiga var dom me. Kom inte o säg att jag inte är billig i drift om jag köper mina träningskläder på WILLYS!! Haha
 
Jobbet går bra!  Eller ja, det har ju bara gått EN vecka på mitt heltidsschema, men ändå.. Det känns iaf skitbra. :) Vissa dar är jag helt slut när jag åker hem o andra är jag hur pigg som helst. Det beror helt på vad som hänt under dagen.
Tidigare var jag lite nojig över mina hundar när jag jobbar, men det är oxå löst nu. Jag har en tjej som tar dom under veckorna,o det funkar jättebra. SKÖNT!
 
Ines har fortfarande inte kommit in på nattiset. Jag har anmält henne, men har inte hört nåt än. Ska ringa nu i veckan o se vad som händer. Om två veckor jobbar jag hela helgen o det hade vart skönt om hon hade kunnat vara där då. Den här veckan har farmor o farfar hjälpt till me henne o hämtat på dagis då jag jobbat sent. Nu är henrik hemma några dar sen åker han o julia till sin efterlängtade resa till USA. :) Då ska stjärnan vara hos mig i två veckor ist för en. Men ingen är väl gladare än jag för det. :)
 
Kärleken lyser me sin frånvaro. Jag VILL träffa nån men orkar inte engagera mig. Mitt sista hopp är att skada mig själv o hoppas att ambulanskillen är en fräsching som av en händelse vill ha just moì. :)  Vadå, folk byter ju för fan land för kärleken har jag hört, o då var väl mitt förslag ändå ganska så nätt??
 
Nu ska jag kolla klart på Falk. Sen ska jag krypa ner hos älsklingen. :)
 
Puss o hej!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg