Gos me bebis :)

Idag har vi träffat Lina o Samuel! Jag vill me ha bebis!!! Han var så gosig o hade så gosiga lår o armar o händer o kinder.. O så var fötterna fortfarade sådär runda o goa :)

   
Vi köpte kläder till honom som passade perfekt :)
Åh, vill gosa igen..!

Igår var vi på loppisen - jag, pappa, Ines o Emil :)Jag hittade rätt mycket jag ville ha, men som vanligt när jag har ines me mig så känner jag mig stressad. Jag köpte en docka för 5:- som hon har sovit me idag, o sen köpte jag ett golv-pussel o ett dockhus!! Hon har lekt me allt idag o jag är speciellt mallig över dockhuset för jag älskar dockhus!


Jag köpte det av Mia o Elin för 100:- o Jag visste inte om ines skulle tycka om det, men hon har lekt me det o möblerat det så fint :)

På em städade jag här hemma. Ines var småtjabbig - man känner att trotsen är kommen, o jag kan tycka det är kul o se henne så framåt som hon är, men det blir tjatigt i längden. Man har ju hört om detta innan o var väl beredd på det, men man känner sig som en dålig mamma när man bara bråkar hela tiden.
Igår när vi hade varit o handlat tjafsade hon hela vägen o även pappa skällde på henne. Hon bara springer rätt ut på vägen o struntar fullständigt i om vi ropar på henne. Hon sprang rätt ut på vägen när det kommer en bil o jag hugger tag i luvan på hennes tröja varpå hon trillar bakåt o hamnar på rumpan. Hon blev skiträdd o jag kände mig elak. :(
Anna hade hört en barnpsykolog på TV som pratade om just trotsiga barn, o hon sa att det finns inte så mycket att göra än att vara konsekvent. Man får inte se det som att man misslyckats som förälder utan det tillhör barnets utveckling. Testing testing. Jag försöker verkligen vara hyfsat lugn, men när hon springer rätt ut på gatan är det ju ren rädsla från min sida när jag hugger tag i henne.
Jag frågade idag hur hon var på dagis, o de sa att honsäger alltid ifrån om hon tycker nåt är fel, men det är ingen sur unge o man kan alltid diskutera me henne sa dom. Det finns barn som bara är arga under hela trotsåldern o det ska tydligen oxå va normalt. Min unge är ju åtminstone lycklig o mallig hela tiden :)

Idag pluggade jag efter jag efter jag lämnat henne på dagiset. När pappa kom hem från sin långpromenad så gick jag o tränade. Jag har ju inte tränat på en vecka nu o det var vansinnigt skönt o svettas lite! Sen var pappa o jag på stan. Jag lämnade böcker på biblan o sen handlade vi en dress till Samuel :)
Vi tog sen en mjukglass hos Roy o jag kan säga att den var icke god! Den smakade bara grädde :(

Vid 15 hämtade jag ines o sen gick vi till My o Alva där vi lekte me Lina o Samuel. Pappa var hemma me Emil.
Pappa vill verka vara tuff o säger att hundar är inget att ha, men det är han som tar me honom ut hela tiden. Han pratar lika mycket me hunden som me oss andra. :)

Ikväll har vi busat i soffan! Ines satt som en fästing på ryggen på stackars morfar :)


Denna bilden älskar jag! :)


Här slappade vi tidigare i veckan :)

Nu måste jag plugga!!

Ha det gott :)

Bilder ifrån västerås & stockholm!

Här kommer lite bilder jag tog när vi var iväg :)


Ines, Eje o Ines kusin Tyra!!


Tyra lägger korthus


Love :)


Ines har liiiite svårt o låta eje öppna presenterna själv..


Jag o min dotter på IKEA.

    

  
På väg hem till ronneby!

Detta var allt i detta inlägg :)

puss

Hejdå johannishus

Är så trött så ögonen går ihop på mig. Kunde inte fatta varför, men kom på att jag somnade 02.30 igår natt då jag kollade på film. DÅ vart jag klarvaken.
Hade jag varit själv hade jag gått o lagt mig för längesen, men nu har vi ju finbesök i form av far, så då kan man ju inte bete sig hur som helst :)

Idag hämtade henrik, Julia o ines upp mig på fm. Vi har flyttstädat i huset i johannishus hela dagen. Det var lite terapi för mig för fasen va minnen jag gick igenom! Jag har så himla svårt för att lämna ett hus som man levt i för det känns då som att man avslutar nåt som man aldrig mer kan komma tillbaka till. När jag flyttade i höstas så kändes det ju ändå som att jag inte var där för sista gången, men nu har jag verkligen sagt farväl. Ines var ju typ 8 månader när vi flyttade dit. Nu är hon ju vuxen.

Jag kommer ihåg när jag slet som ett djur där när jag målade innan vi flyttade in. Det var kallt o mörkt o radion fungerade lite som den ville. Vi målade om hela huset henrik o jag. Allt utom vårt sovrum. Allt blev vitt vitt vitt o jag vart så jäkla nöjd. :)
Det jag kommer sakna mest är alla tidiga sommarmorgnar när jag o ines stampade ut i våra tofflor o en kaffekopp innan klockan slog 8. Jag kunde sitta i timmar i grusgången o plocka ogräs. Ines struttade runt bäst hon ville. Jag var aldrig orolig för henne på den tomten. Det var staket överallt o vi hade alltid dörrarna öppna så hon gick in o ut precis som hon ville :)
Förra sommaren var mitt livs bästa sommar, o det tack vare det huset! O jag älskar johannishus. Jag ska bo där igen när jag blir stor.

Det gick smidigt på övervåningen, men nedervåningen tog längre tid då köket är så pilligt. Jag var hungrig redan när vi kom ut, men fick hålla mig ett par timmar innan jag till slut åkte iväg o köpte pizza :)

Idag kom Ines första svordom. Jag höll på o få ner en sak i en plastkasse o ines tittar på. Då fastnar jag o kommer inte loss me grejen o så säger jag "Faaan då!" Ines flyttar sig ett steg bakåt o jag säger me en ursäktande blick "mäh, va säger mamma??" Varpå hon säger "Faaan!"
Det är nu man måste börja tänka. Jag är inte skitvass på att tänka INNAN jag pratar, så det kommer ju gå sådär. Ines kommer bli den på dagis som barnen mutar me smågodis bara för att ines ska lära dom fula ord. :)

Innan vi åkte gick jag runt i huset. Jag fick sån separationsångest! När jag fick en klump i halsen så var jag tvungen att gå. Dödsfjantigt egentligen.
Henrik lämnade av ines o mig här hemma. Pappa hade varit ute o gått så han var småklen. Jag duschade o sen har vi haft myskväll i form av popcorn o lite choklad o soff-gos! Det visade sig sen att det var fotboll på tvn - "årets viktigaste". Den jäkla matchen tycker jag de visar rätt ofta? Årets viktigaste match?

Pappa har kollat fotboll o jag har gjort räkningar o facebookat ute i köket. Jag har introducerat Dooleys för pappa. Jag trodde väl aldrig att det var nytt för honom, men däremot visste jag att han skulle  tycka om det.

Imån hoppas jag det är loppis-väder! Jag har inte varit där i år, så imån vill jag dit. Vet att anna är själv me sina barn o barnvakt åt elin, så jag tänkte göra henne sällskap till lekparken.

Lina ringde idag me o ville träffas. Det ska bli så mysigt o träffa henne o lille samuel!! Jag ska ringa henne på måndag o se om hon har tid för mig :)

Imån tänkte jag lägga ut lite bilder ifrån västerås! 
 

Sov så gott!!
Visa fler inlägg