Va härligt me all snö!!!

Ögonen går i kors på mig, men jag har ju inte skrivit på hundra dar så det blir några rader ikväll.

Denna vecka började min skoltrötthet. O jag har sån vansinnig skrivkramp så det är sjukt. Får inte fram en mening på uppsatsen som jag borde ha börjat på. Första delen ska va på 5-7 sidor o ska in den 6:e dec, samma dag ska tentan in..
O jag har gjort .. nada. Bra va?! Jag går omkring i stor ångest o svär hela dagarna. Sen hämtar jag ines vid 15 tiden o sen är allt bra igen.

I onsdags kväll hade vi pysselkväll hos Helena, henriks syster. Det har vi varje år o är jättemysigt! Skillnaden från föregående år var att jag inte längre kan gå in i mina egna tankar o filura själv. Nu har jag en annan pysselglad varelse att ansvara för som skiter fullständigt i mina pysselgrejer. Ines. Hon har ingen kontroll på sina nerkladdade armar, o hon for mellan gottebordet o penslar hela kvällen. Jag hann me några minuter på mitt egna pyssel, men sen fick jag helt enkelt acceptera att .. ines fanns..
Hon målade träslevar o andra träsaker me målarfärg. Hon smetade o smetade. När lagret av färg var tjockare än själva träsleven fick jag försiktigt förklaa att "den nog var klar".
Det blev tre mästerverk som åkte direkt i soptun.. eh, museet.

Igårkväll hade vi myskväll me Josse. Hon kom hit o vi hämtade kebab :)
Efter Idol så däckade vi. Josse sov över. Jag snodde åt mig Ines i min säng o skrynklade ihop hennes armar o ben o la dom i min famn.
När jag har henne i sängen märker jag hur stor hon egentligen är. Hon är inte längre en oskyldig o sårbar bebis som snuttar på mitt lilla finger, o gräver in tårna i min mage. Nu för tiden kan vi ha diskussioner om allt som finns i rummet, o alla vi känner. Det är olika språk, men vi är alltid överens. Eller så ritar hon i mitt ansikte me fingret. Hon snurrar alltid in handen i min t-shirt, o helst ska hon in me hela armen genom öppningen i halsen o ända ner sen kramar hon tröjan. Där får jag ligga för hon blir sur när jag "stör hennes gosestund".
Vi har även en blinklek. När vi ligger o kramas o hon håller sina små armar runt min hals, så håller vi öga mot öga så nära att vi nuddar varandras ögonfransar, o sen blundar vi o får inte öppna ögonen samtidigt. Himla kuligt :)

När vi ligger o myser så o hon kramar min t-shirt o snuttar på sin flaska så är jag så lycklig att jag kan gråta. Hur kan man älska en människa så starkt? Ok, om man gråter av saknad eller annat, men tårarna kommer ju när jag tittar på henne!

Iallafall.
Efter att vi ätit frukost i morse o Josse åkt hem, så stack vi upp till Anna o Peter. Ines stannade hos Peter o barnen medan anna o jag åkte på shoppingtur. Jag behövde tråkiga saker som förlängningssladdar till alla julstjärnor, o sen köpte jag gardinstänger.
När vi kom tillbaka så åt mi lite mat o sen gick ines o jag hem. Sen följde två timmar av svordomar, mixat me julsånger när jag skulle få upp allt. Julsångerna satt extremt långt inne, o den första kvarten sjöng jag på "Tre gubbar, tre gubbar från pepparkakeland.." o "Nu grönskar det i dalens famn.."
ines försökte få in mig på "Imse vimse spindel" o "Lilla snigel akta dig.." Nu grönskar det" må vara en sommarlåt men det vet inte ines.
Det jag svor åt var alla takplattor som man måste flytta runt o som kliar nåt så fruktansvärt då de är av isolering. Jag är helt bubblig på ena handen av utslag. O man måste vara jätteförsiktig då de är så sköra, vilket inte riktigt är min grej. Jag är ju en hårding. :) Tar hellre sönder än bygger ihop.

MEN nu är allt uppe o det blev jättefint! Finast är den STORA stjärnan jag satte i det stora fönstret i hallen :) Jättefin!

Det snöade samtidigt vilket gjorde det hela liiite bättre.

Nu ska jag sova. Jag har bilder, men orkar inte lägga ut nu. Hoppas ni har en trevlig första advent imån! Ines o jag ska fika me Fia o Isabel imån fm, o sen ska vi på julskyltning :)

Kan inte bli annat än en mysig dag!

Puss på er


Jag blir så sur :(

Håller på o fixa me bloggen, som ni kanske ser, men det blir ju bara skit.
Texten är ju minimal! Försöker ändra typsnitt på texten, men istället blir den liten o en HELT annan typsnitt!?

Jaja, jag ska fortsätta nu. Jag säger till när jag är klar, så ni inte klagar innan :)

Ines-abstinens & tokplugg = trött & ledsen

Är heeeelt slut i huvudet. Är så trött så jag började nästan gråta över min egna facebookstatus o sen kom det tårar när Minnah sjöng på IDOL.

Apropå Idol. Mina favoriter är Andreas o Minnah. Andreas är så jäkla skön o en riktig teaterapa o jag fullkomligt ÄLSKAR folk som har den självsäkerheten men samtidigt kan ha den självdistansen!  o Minnah har så fin röst. Alla älskar Linnea, men hon är FÖR speciell för min smak.

Nä, nu jäkla sjunger Jay en Madonnalåt! Åh, nu älskar jag honom oxå!!! Så tufft!!! :)

Varför är jag slut i huvudet?
Jo, jag har suttit framför en datorskärm 24 timmar om dygnet sen i onsdags morse o haft en liten panik känsla över att jag inte fattat uppgiften som hade en deadline idag. Imorse var jag som ett trött frågetecken när jag vaknade. Jag öppnade upp datorn, tittade på skärmen o stängde ner den igen.
Under dagen har det visat sig att jag missuppfattat uppgiften o i mitt huvud gjort den mer avancerad än den var. Jag har nästan byggt upp hela tentan i huvudet som ska in först den 6:e december. Jag har alltså varit överambitiös :)
Men när jag då äntligen fattade nu på dagen hur jag skulle skriva så har jag inte rest mig utan bara skrivit o skrivit.
Jag har haft mammas o kentas hund här sen igår morse, o idag kom kenta o hämtade henne. Jag blev superstressad för han ville ha kaffe, o först då när vi satt i köket kände jag att jag var hungrig. Men jag skippade maten o fortsatte skriva. Vid 17-tiden var jag tvungen att gå ner på stan o hämta mina linser o handla mat. Det var skitläskigt för det bara snurrade i huvudet. Jag snubblade in till optikern o på Willys kunde jag inte fokusera blicken på folks ansikten. Jag var så snurrig att jag fick stanna vid en hylla med balsam o schampoo o hålla i mig i en hylla o låtsas leta efter rätt flaska. Skitläskigt.
När jag stod i kassan kände jag mig värd en kebab o gick förbi Ronnebykebaben. När jag kom hem så av okänd anledning la jag ner kassarna i hallen o hämtade en gaffel o satte mig o åt. Sen fortsatte jag me skolan o efter en halvtimme typ så kom jag på kassarna me smör o mjölk o annat. Helt väck. Sånt pluggtillstånd brukar jag ha vid tentainlämningar, men inte vid vanlig veckouppgifter. Hoppas fasen jag får bra på den här! :)

Förutom mitt tokplugg har jag även Ines-abstinens. När henrik har henne brukar jag träffa henne mitt i veckan, men det har jag inte gjort denna gången. Såg henne sist i måndags morse :(
Nu ligger hon o sover i skåne hos Henriks syster. Julia o Fanny är på Lady Gaga o henrik o hans far är på casinot så länge. Ines kusin Amanda passar Ines.
Vill bara pussa o gosa me min älskling! När man går in o pussar hennes gosiga o mjuka lilla bebiskind när hon sover så vevar hon alltid till me armen :)

I helgen ska jag jobba :)
När jag slutar imån kväll så ska jag hämta min älskling o ha henne om än bara över natten, men jag hoppas hon är pigg så vi kan mysa på kvällen. Josefin kanske kommer oxå, (men bara om du orkar Josse)!!

Julia mejlade över bilder till mig igår som hon tagit på Ines, men jag får inte till de rätta formaten så de passar här.
Ska prova en annan dag när jag är piggare.

Nu ska jag stänga ner datorn. Utslagning av Idol sen sängen.

Puss på er!
Visa fler inlägg