Ska man va fin får man lida pin!

..sa alltid mamma när hon flätade mitt hår me pinnkammen när jag var liten.

Nån gång i höstas köpte jag lösnaglar om det skulle komma en dag då man skulle va fin. Den dagen har inte kommit än, o ikväll fick jag nog, o tog mod till mig o började klippa o klistra.
Vilket jädra påhitt!! Vad ÄR detta??! Naglarna är stora som dasslock i relation till mina fingrar. Det stod att man skulle fila ner dom om de var för stora, men vem orkar det? Det är ju som att köpa en peruk som man sen snaggar.
Nä, jag ville vara fin nu inför påsken (ska inte göra ett skit, men ändå)
Jag kan inte klia mig på ryggen, fick lägga mig i soffan o gnugga som en häst, o jag gjorde en exra ögonhåla när jag skulle klia mig i ögat. När ines vaknat nu ikväll så blänger henrik sin "det är din tur-blick" men jag kan bara vifta me mina dasslock. "Tyvärr älskling, jag har långa naglar.." "kan inte ta hand om vårt barn då.."

Nu har jag suttit o funderat på min läggdags rutin. Toa-besök = helt omöjligt. Borsta tanden = funkar.
Av me linser = eh, AJ! O kläder får nog vara på.

Det har tagit ett antal minuter o filat på detta inlägg. Naglarna täcker flera tangenter åt gången..

Men det viktigaste - jag känner mig ganska vacker :)

Nu ska jag sova. Inte gott, men vackert. O det blir garanterat händerna ovanpå täcket hele natta!

Puss på er!!

Påskledig!!

Jag är inte religiös på nåt sätt. Tråkigt nog, kanske. Men varje jul o påsk tackar jag Honom för alla sovmorgnar han ger en. :)
Men det saknas nåt på hösten. Gjorde Han inte nåt då, som vi kan fira? Eller kunde inte de 7 små dvärgarna eller vad de kallades oxå bidragit me nåt? Lärjungarna hette de ju. O de var väl 11, eller? 12?

Har pluggat hela helgen bara för att kunna vara ledig nu när henrik o julia är hemma. Lämnade in uppgiften igår o idag fick jag den godkänd. Härligt!
Nä, man vet ju aldrig det där med skoluppgifter till högskolan. När jag får uppgiften tänker jag "Amen Gud va lätt!" När jag sen ska göra uppgiften så är jag ett enda stort frågetecken fram till jag trycker på enter o skickar in allt. 
Jag FÖRSTÅR ämnena, men att få ner allt på ett papper såsom min lärare vill ha dom, det är en chansning.
Jag har ju klarat mig hittills med allt, men det kommer garanterat komma en dag när allt skiter sig o jag får tillbaks ett U.
Anyway, Nu är jag ledig. Ska kolla runt lite o se vad jag ska läsa till hösten. det finns ju ett par tre kurser o välja mellan..

Ska snart snygga till mig för en fika på stan me flickorna :)

Puss o hej!

Svt vs färgTV

Hur kan SVT 1 o 2 vara så otroligt tråkiga?? När jag ska zappa mellan kanalerna så börjar jag på TV3 o går sen uppåt. Henrik stör sig grymt på detta, o ikväll har vi haft 2an på hela kvällen. Jag har pluggat o han suttit vid datorn. Jag har suttit o förundrats över hur gråa alla deras programledare o inslag är. Man hinner fundera på om det överhuvudtaget sänds i färgformat, men rätt vad det är så visar de vädret o den kartan gott folk, tar man inte miste på - den har färgen gult, blått o grönt o ser ut som en teckning hämtat från dagis.
"Idag barn ska ni rita gräs, vatten o solar"..
O det är bara fakta, fakta, fakta. Ingen underhållning what so ever. Vill man lära sig nåt nytt ska man kolla på dessa kanaler. Eller gå i skolan. Men vill man bli underhållen o småslappa framför TV:n så väljer man.. ja, vilken annan kanal som helst egentligen.
O det är ett jäkla gnäll om reklamavbrott på de andra kanalerna. Men de programmen är ju alla så intressanta o roliga (!) så då bara KAN man ju inte missa nåt, o man måste kunns besöka dasset eller kylskåpet NÅNgång under kvällen. Eller?!

Åååhh, vad han gottar sig nu!!
"-e" kallas han tydligen här. Min lille lille förståndige bror. Jag pratar o flamsar hit o dit, o efter kommer bror o städar upp :)
Han har haft ett helsike på facebook. Så nu blev han nervös när han har en sida till att se efter.

Puss på dig, lillebror!

Gonatt gott folk!!Visa fler inlägg